خمیردندان کاکائویی هم به بازار آمد

محققان توانستند با افزودن عصاره گیاه کاکائو به خمیردندان های معمولی نوع جدیدی از خمیردندان را تولید کنند که به دلیل طعم شکلات بسیاری از افراد و به ویژه کودکان و نوجوانان را بیشتر به مسواک زدن ترغیب می کند.

به گزارش ایرنا از ساینس شرکت Theodent از عصاره گیاه کاکائو به جای فلوراید استفاده و خمیر دندانی عرضه کرده است که طعمی مانند پودینگ شکلات دارد.

تولید کنندگان این فراورده معتقدند محصول جدید ارائه شده از استانداردهای لازم بهداشتی برخوردار است و مصرف آن سلامتی فرد را به خطر نمی اندازد. به فلوراید ماده ای شیمیایی است که اکنون در تمام خمیردندان ها به کار می رود. گفته شده است استفاده از این ماده از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند، البته این ایده مخالفانی نیز دارد که معتقدند مصرف زیاد فلوراید- به دلیل اینکه هنگام مسواک زدن بخشی از خمیردندان بلعیده می شود- سلامتی انسان را در دراز مدت تهدید می کند.

شرکت تولید کننده خمیردندان کاکائویی اکنون این محصول را به قیمت 60 یورو برای فروش گذاشته است.

دراین خمیردندان علاوه بر عصاره کاکائو، موادی مانند تئوبرومین، کلسیم و فسفات استفاده می شود. محققان این شرکت می گویند این ترکیبات از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند.

برخی از شرکت های معتبر فعال در عرصه خمیردندان سازی نیز پیشتر از این عصاره استفاده کرده بودند.

خمیردندان کاکائویی هم به بازار آمد #1 خمیردندان کاکائویی هم به بازار آمد #2
ویدئو ها
در بخش تصویری سایت می توانید فیلمهای مربوط به مراجعه کنندگان و نظرات آنها را مشاهده نمایید
آخرین متد دندانپزشکی
برای مشاهده آخرین متد دندانپزشکی ، اخبار و مقالات جدید کلیک نمایید